Dissabte 09 a les 23.59


NO APAGUIS EL LLUM
Despertar el desig sexual femení
Aquest dissabte, el programa de sexe dIB3 Ràdio donarà tècniques per saber com despertar la libido en les dones: el pensament i lestimulació en són la base

Ocorr a gairebé totes les parelles amb el pas del temps: l’home té la sensació que les seves ganes per mantenir relacions sexuals són sempre superiors a les de la seva companya, un malentès que genera molta confusió en la vida en parella, però que pot solucionar-se fàcilment si en coneixem les tècniques adequades.

Per aquest motiu, aquest dissabte, el programa de sexe dIB3 Ràdio estarà centrat a despertar el desig sexual femení. En la primera part, la psicòloga i sexòloga María Esclapez, més coneguda com la Señorita Blume, parlarà de tècniques naturals per a aconseguir un bon desig.

Ja en la part final de No apaguis el llum d’aquesta setmana, la ginecòloga Pepa Manzano, exposarà els pros i contres de la “viagra” femenina, que ja es comercialitza als Estats Units.

La música serà un altre dels components que amenitzaran la vetlada de No apaguis el llum juntament amb la repassada a les notícies i els estudis principals relacionats amb la temàtica sexual.

No apaguis el llum, el programa d’informació sexual d’IB3 Ràdio, presentat per Maria Rigo i Joan Guillem Jaume que s’emet cada dissabte a mitjanit a IB3 Ràdio.

L’audiència pot contactar amb el programa  a la pàgina de Facebook “No apaguis el llum – IB3 Ràdio” i al correu electrònic noapaguiselllum@ib3radio.com.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL