Divendres 08 a les 09.00


EL FARISTOL
El Consell de Govern aprova l’ecotaxa
El vicepresident del Govern, Biel Barceló, i la consellera d’Hisenda, Catalina Cladera, han informat de les modificacions que s’adoptaran respecte a l’Avantprojecte de llei de l’Impost del Turisme Sostenible. L’ecotaxa s’aprovarà previsiblement en el Consell de Govern d’aquest divendres. Hotelers i ecologistes es referiran durant El Faristol a les al·legacions i els suggeriments acceptats per  l’Executiu autonòmic.

D’altra banda, respecte al projecte de legalització i ampliació del camp de polo de sa Barralina, ens visitarà el batle de Campos, Sebastià Sagreras, qui ens explicarà que el Consistori ha sotmès el projecte a informació pública. Per part seva, el director esportiu de la Reial Federació Espanyola de Polo, Luís Benjumea, indicarà que l’únic club federat de les Illes és a Eivissa i que Mallorca disposava d’un club federat, tot i que ara són tots privats.

Respecte a l’inici del judici pel ‘cas Nóos’, el degà del Col·legi d’Advocats de les Illes Balears, Martí Alenyar, respondrà a les preguntes: Com afronta el Col·legi d’Advocats de les Illes Balears l’inici del ‘cas Nóos’? I què s’ha fet per facilitar la labor dels lletrats?

A més a més, conversarem amb Marcos Callejo, director de la pel·lícula “Liber”, rodada a Mallorca i que es va estrenar el 29 de desembre a la sala Rívoli.

I, d’altra banda, Javier Macías, president del Centre Empresarial Cultural Mallorca de Marratxí, s’avançarà a la celebració del seminari de tècniques de venda que organitza el Club del subscriptor del diari ‘El Mundo’ amb el títol “L’oportunitat per a vendre més i millor optimitzant la gestió”.

Finalment, convidarem els oients del programa a la gala benèfica que se celebrarà el dissabte 23 de gener a les 21.30 h a la sala La Movida de Palma i en la qual participarà André López, Victoria Lerma, Heroes Tribut Band i Aires de Júpiter, entre altres artistes. L’entrada a l’esdeveniment costa 10 euros, que es destinaran a l’ONG “Ayuda a tu gente Mallorca”.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Àngela Seguí, que es pot seguir de dilluns a divendres, a partir de les 9 hores.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@ElFaristolib3), al nostre Facebook (El Faristol – IB3 Ràdio) i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com. 

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL