Dilluns 11 a les 08.15


ESPECIAL INFORMATIU CAS NÓOS
Més de set hores en directe
IB3 emetrà un programa especial de més de set hores en directe

Els Serveis Informatius d’IB3 Televisió faran un ampli desplegament tècnic i humà aquest dilluns, dia 11 de gener, amb motiu de la primera jornada del judici del cas Nóos. Des les 8.15 a les 14.00 h, tot l’equip d’informatius de la televisió autonòmica es posarà al capdavant d’un programa especial que continuarà l’horabaixa a les 17.30 h.

La periodista Elena Serra serà l’encarregada de conduir aquest Especial Informatiu: cas Nóos acompanyada per quatre advocats de prestigi: Llorenç Salvà, Gregorio San José, Salvador Perera i Carlos Portalo. Tots ells seran els encarregats d’oferir les primeres impressions i comentaris del que vagi passant al llarg de la primera jornada del judici del cas Nóos.

Les nostres càmeres estaran repartides per diferents punts al voltant de la sala del judici, des d’on rebrem senyal en directe de totes les intervencions dels protagonistes. Al llarg del matí connectarem en directe amb els nostres periodistes Margalida Riera, Xavi García, Ana Rubio, Roberto Gracia, Núria Pueyo i Virginia Galiano, que ens faran arribar les darreres informacions que hi hagi.

A partir de les 17.30 h continuarà el programa especial amb Elena Serra, juntament amb periodistes i assistents que hauran estat presents al llarg del matí cobrint aquest judici.

IB3 Televisió oferirà la informació més completa de l’inici del judici més important que se celebrarà enguany a les Balears amb un gran desplegament de mitjans, seran més de set hores de programació en directe amb més de 50 professionals que faran feina des de primera hora del matí.

A més, podreu seguir la darrera actualitat informativa d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #CasNóosIB3. Trobareu més informació al compte de Twitter: @IB3Noticies i a Facebook: IB3 Notícies.

Aquesta informació serà complementada amb les dues edicions de l’informatiu: IB3 Notícies Migdia i IB3 Notícies Vespre.

Aquest programa especial es podrà seguir en directe a través de la nostra “Televisió en directe” accedint al web ib3tv.com. També el podreu veure a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL