Dissabte 09 a les 22.00


FONT DE MISTERIS
Fascinants prodigis a la mar
El programa de misteris i llegendes dIB3 Ràdio sendinsa en els fascinants prodigis de la nostra mar

Dissabte, 9 de gener, torna una setmana més Font de Misteris a IB3 Ràdio. Chema Font i el seu equip han preparat un programa en què la mar és la protagonista. Quins successos extraordinaris s’hi produeixen? Quins miracles s’han produït a la Mediterrània?

A la segona hora, a la secció “Mons Diversos” es coneixerà i s’espipellarà tot allò més interessant i sorprenent, i que ha passat o està passant tant a la nostra comunitat com a la resta del món. Finalment, a la secció “Xarxes Socials” es llegiran alguns dels missatges que han fet arribar els oients al programa.

Es pot seguir i comentar el programa al Facebook  “Font de Misteris” i al Twitter  @fontdemisteris amb l’etiqueta #FontDeMisteris. També  es pot contactar a través del correu electrònic fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa 659166952.

Font de Misteris és el programa d’IB3 Ràdio especialitzat en misteris i llegendes de les Balears que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 22.00 h i fins a mitjanit.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part de Font de Misteris va ser reconeguda al 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com es pot sentir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL