Dimarts 12 a les 17.30


DUES VOLTES
El nou programa informatiu d’IB3 Televisió
Dues Voltes és el nou programa informatiu dels capvespres d’IB3 Televisi que farà un repàs i una anàlisi diària dels assumptes que marquen l’actualitat a les Illes Balears, a Espanya i a la resta del món. L’objectiu és aportar al teleespectador les principals claus del que passa en el nostre entorn i en un món globalitzat. Diferents perspectives, totes des del rigor i la pluralitat informativa perquè cada teleespectador pugui extreure les seves pròpies conclusions.

El programa tendrà un estil propi marcat per la periodista Neus Albis, amb àmplia experiència en aquest terreny i s’emetrà de dilluns a divendres a les 17.30 h.

Neus Albis comptarà, al plató de Dues Voltes, amb la col·laboració de la periodista Maria Salas, que aportarà les dades i la informació que complementaran els continguts del programa. A més, tendrem dos reporters de carrer: Pau Cavaller i Marta Garau.

El programa es divideix bàsicament en tres blocs diferenciats.

Tertúlia dactualitat. La fórmula per la qual s’ha optat és unir persones de l’àmbit de la política, del periodisme i de la societat civil per tal que el debat sigui més ric i complet. Els tertulians s’aniran rotant per tal de complir amb els paràmetres de pluralitat informativa i de representació, en funció dels assumptes més importants de cada setmana i, si s’escau, es podran reemplaçar segons el bloc temàtic.

Entrevista. Cada dia tendrem una entrevista en profunditat de qualsevol àmbit: polític, social, cultural, esportiu…

Diverses seccions al llarg de la setmana.

  • Cada setmana, aprofundirem en un tema d’interès per mà de Pau
  • Marta Garau ens aproparà el tema del

El programa tendrà la col·laboració setmanal de Matías Vallés, Ramon Aguiló i Cristòfol Soler, que ens aportaran la seva visió més personal i particular de l’actualitat.

Els divendres al programa es farà una tertúlia protagonitzada pels dibuixants de vinyetes més importants de les Illes i es farà un repàs de l’actualitat des d’un àmbit amb més d’humor.

El programa, a més, aposta decididament per les xarxes socials amb continguts propis i exclusius a Facebook, Twitter, Instagram, Persiscope i Youtube. Així, és intenció de l’equip del programa potenciar la interacció amb l’audiència. Els continguts del programa es fraccionaran un cop emesos per la televisió i es compartiran mitjançant les xarxes socials, per, així, donar-los més vida i, potser, per arribar a públics diversos.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #DuesVoltes. Trobareu més informació al compte de Twitter @DuesVoltes, a Facebook Dues Voltes – IB3 Televisió i a Instagram @DuesVoltes.

Aquest programa, que s’emetrà de dilluns a divendres a les 17.30 h, està coproduït per Cinètica Produccions i Tresques Comunicació. Neus Albis i Marisa Goñi són les dues directores d’aquest programa.

A la web ib3tv.com podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL