Dijous 14 a les 21.40


UEP! COM ANAM?
Ens avançarem a Sant Antoni criant bons animals, cuinant oliaigo i recitant gloses a Artà
Dijous vespre, en plena setmana de beneïdes i de celebracions dedicades al personatge més venerat per la pagesia balear, el programa “Uep! Com anam?” estarà centrat íntegrament en la figura de Sant Antoni i en els costums ancestrals que giren al voltant de la seva secular festivitat. Al reportatge principal, l’amo en Toni Ballador visitarà una família ben camperola i ramadera de Petra que fa verdures i hortalisses i que també cria una guarda de porcs de primera qualitat per confeccionar tota classe de deliciosos embotits artesans. Amb l’excusa de comprar in situ un bon parell de llonganisses i botifarrons per torrar durant la revetla de dissabte, el nostre carismàtic presentador pobler coneixerà tota la bona gent que forma part del tramat pagès de Fruites Grimalt-Bauzá i ajudarà en les diverses tasques camperoles i grangeres de la jornada.  Serà una jornada ben intensa i interessant! I igualment interessant serà també la visita d’en Felip Munar a l’Obreria de Sant Antoni d’Artà per explicar-nos els seus orígens medievals i per descobrir-nos la curiosa tradició local dels “arguments”: un mordaç resum glosat dels principals esdeveniments de l’any,  succeïts tant a fora vila com dins l’àmbit vilatà.

A Porreres, en companyia d’un trio de pagesos molt aguts, farem estelles de llenya per cremar-les als foguerons que s’han d’encendre aquests dies  pertot. I, al Rebost, seguint la línia santantonienca, una madona ben xalesta de Maó ens ensenyarà a cuinar un bon oliaigo en honor del venerable patró de Menorca. Ja veis, idò, que aquesta setmana tot girarà entorn del savi ermità del porquet: visca Sant Antoni i que bombin el dimoni!

Uep! Com anam? s’emet el dijous vespre, a partir de les 21.40 h, a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #UEP i www.facebook.com/uepcomanam.

A la web www.ib3tv.com, podeu seguir aquest programa “En directe” i, si no el podeu veure, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL