Comunicació IB3


IB3 Ràdio
I tu … La sents?
La sents? és la campanya de marca d’IB3 Ràdio

Després de més de 10 anys en antena la ràdio autonòmica balear arrenca l’any amb moltes novetats a la seva graella que s’aniran incorporant al llarg d’aquest mes.

Dilluns va començar el nou magazín matinal presentat per Rafa Gallego , Al Dia, que s’emet de dilluns a divendres a les 9 hores, i dilluns 18 de gener a les 20 hores s’estrena el programa cultural Els entusiastes presentat per Sergi Marcos.

La campanya La sents? té com a objectiu connectar amb la fibra emocional dels oients actuals i futurs, i que IB3 Ràdio continuï donant resposta a les necessitats dels mateixos, ampliant el ventall de perfils d’oients i fidelitzant l’audiència.

Després d’una dècada IB3 Ràdio ja gaudeix de personalitat pròpia i és el suport líder en informació, actualitat i proximitat, pilars fonamentals de la filosofia i missió de la ràdio autonòmica de les Illes Balears, com a servei públic.

La ràdio autonòmica té vida pròpia i ofereix una programació amb estabilitat, amb varietat de continguts per a tots els perfils d’oients.

Podeu fer el seguiment d’aquesta campanya i de la programació d’IB3 Ràdio a les xarxes socials amb l’etiqueta #LaSentsIB3. Trobareu més informació al compte de Twitter @IB3Radio, a Facebook: IB3 Ràdio, i a Instagram: @IB3Radiotelevisio.

 

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL