Dissabte 16 a les 18.00


ARA MATEIX
Especial Sant Antoni
Ara Mateix vos oferirà un programa especial amb motiu de la celebració de Sant Antoni arreu de les Illes Balears. Serà a partir de les 18 hores i fins a les 20.30 hores.

Presentat per Valentín Mendoza i amb els comentaris de Marta Verga i Felip Munar vos oferirem tots els actes programats als principals municipis de Mallorca, Menorca i Eivissa.

El programa especial es dividirà en quatre parts. Durant la primera part vos oferirem un resum de les activitats que s’han produït durant el dematí i el migdia, com per exemple la sortida dels Dimonis de cas Baciner o la Repicada i el ball dels dimonis de Manacor, la cercavila dels dimonis d’Artà o la sortida i els balls dels dimonis de Sant Llorenç o sa Pobla. A més, connectarem en directe per veure com es viu l’ambient a tots els punts en què se celebra la festa.

A partir de les 19 hores assistirem en directe a la colcada de Manacor, les Completes d’Artà o la cerimònia de la Sanció Històrica de sa Pobla.

Mitja hora més tard, a partir de les 19.30 hores, connectarem amb el cant de Completes i dels Goigs de Manacor, la sortida de Sant Antoni de Muro i l’encesa dels primers foguerons a Artà, Sant Llorenç, sa Pobla o Son Servera.

No ens oblidarem del ball dels Tres Tocs i el correfoc a Muro, i l’ambient de festa a totes i a cada una de les principals places de les Illes.

Ara Mateix serà present a les celebracions de Menorca i d’Eivissa amb connexions regulars en directe.

Quatre unitats mòbils, més d’un centenar de professionals i tot un seguit de periodistes seran presents en una festa, en què els Dimonis i Sant Antoni ens faran viure una nit màgica plena de foc.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta: #SantAntoniIB3. Trobareu més informació al compte de Twitter: @AraMateix i a Facebook: Ara mateix – IB3 Televisió.

A la web ib3tv.com, podeu seguir aquest programa en directe i, si no el podeu veure, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL