Dissabte 16 a les 11.00


BALEARS FA CIÈNCIA
innovació pedagògica i revetla de Sant Antoni 
Dirigit i presentat per Enric Culat, Balears fa Ciència és el  magazín de ciència i medi ambient que s’emet cada dissabte a IB3 Ràdio, entre 11 i 14 hores.

 Aquest dissabte després de migdia conversam d’Ombres Sonores en Moviment, un projecte interdisciplinari i d’innovació pedagògica que s’ha fet aquesta setmana al campus de la UIB i en el qual han participat un grup d’alumnes del CEIP Miquel Duran i Saurina d’Inca. Els nins i nines d’aquest centre han pogut experimentar les propostes als espais comunitaris de la Facultat d’Educació,  sempre en relació amb experiències estètiques vinculades amb el camp del so, la llum i el moviment. Ens ho expliquen a la tertúlia les professores Magdalena Jaume, Noemy Berbel i Irina Capriles del departament de Pedagogia i Didàctica de la Facultat d’Educació de la UIB; Jenny Lorden, professora de ‘FusióArt’ del CEIP Miquel Duran i Saurina; i un grup d’alumnes de la UIB i del CEIP d’Inca.

Abans d’aquesta tertúlia, i a la primera hora del programa, feim un especial “Revetla de Sant Antoni” i fusionam els nostres espais Berenars de Ciència i Bons Aliments que aquest dissabte compartim amb Lluís Brunet, mestre artesà del Forn de la Missió de Palma; Pep Magraner, gerent de l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears; Miquel Calent, xef i propietari del Restaurant Can Calent a Campos; Biel Perelló, naturalista i fotògraf; i Mateu Matas ‘Xurí’, glosador.

A la darrera hora del programa retrobam alguns dels nostres col·laboradors habituals. Primer ens visita Albert Flexas, investigador del grup Evolució i Cognició Humana (EvoCog) de la UIB i gerent de Mallorca Creativa, que a l’espai Neurohistòries ens parla de les tasques pendents, els bons propòsits i les bondats del somriure. Acabam el programa amb Xavi Canyelles que ens fa un monòleg científic en clau d’humor sobre un tema relacionat amb biodiversitat.

Dirigit i presentat per Enric Culat, Balears fa Ciència és un magazín de ciència i medi ambient que s’emet cada dissabte a IB3 Ràdio, entre les 11 i les 14 hores, que pretén despertar la curiositat, instruir i alhora entretenir gràcies a la divulgació de diferents temes vinculats a totes les branques del coneixement.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @BalearsFCiencia i al nostre Facebook: Balears fa Ciència-IB3 Ràdio i al correu electrònic: balearsfaciencia@ib3radio.com

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL