Dissabte 16 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Innovació educativa
Dirigit i presentat per Regina Cortés, el programa semet dissabte a partir de les 9.00 h i combina els espais dirigits a pares amb els infantils

Aquest dissabte, a No venim amb manual, l’espai per a famílies d’IB3 Ràdio, coneixerem els nous corrents pedagògics amb Laura Frau, psicòloga i psicopedagoga amb formació específica en pedagogia Waldorf, Montessori i Shichida, que aquest 2016 organitza un programa de formació en pedagogia dinàmica i innovació educativa.

El programa també disposarà d’un espai sobre personatges de conte, amb la intervenció de Cati Marquès de la llibreria Baobab i amb la secció adolescent, en què els joves expressaran les seves inquietuds.

Entre els continguts dirigits als infants, destaca la tertúlia “Paraula de Nin” i l’entrevista que els col·laboradors més joves realitzen al personatge sorpresa de la setmana, que en aquesta ocasió estarà vinculat al món de la música.

El programa es completarà amb les recomanacions de plans d’oci en família i les cançons infantils d’altres èpoques.

No venim amb manual, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet dissabte dematí, a partir de les 9.00 h a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els dirigits als adults com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida a participar activament les famílies.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl, al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL