Dissabte 16 a les 23.59


NO APAGUIS EL LLUM
Deixar enrere l’ex
Quan una relació sacaba genera dolor i de vegades no se sap com sortir-ne. Aquest dissabte, al programa de sexe dIB3 Ràdio, es tractarà com superar una ruptura de parella

Una ruptura de parella és un rebuig que fa passar l’ésser humà per uns  moments d’incredulitat i consternació. El canvi d’estat civil suposa un desajustament emocional i sempre l’acompanya un canvi de vida tant personal com familiar.

Aquesta setmana, No apaguis el llum, cercarà solucions per poder superar de la manera més agradable possible aquesta situació de dol. Per això hi  participaran experts en psicologia i teràpia de parelles per analitzar situacions típiques en una separació i com s’han d’afrontar.

La primera part del programa, la psicòloga Carmen Borràs, serà l’encarregada  d’explicar com recuperar-se d’una ruptura de parella, com reaccionar i com controlar les emocions. Més endavant, s’aprofundirà més amb la terapeuta de parelles, Leticia Calle. Ella donarà les claus del que s’ha de fer després d’una ruptura i com s’ha d’actuar per poder tornar a començar una relació nova.

Una setmana més, No apaguis el llum, tendrà el seu butlletí informatiu. Serà una repassada a les notícies principals que s’hagin produït relacionades amb la temàtica sexual. També hi haurà temps per analitzar diversos temes musicals que transmeten missatges eròtics i que animen les parelles en les seves relacions.

No apaguis el llum, el programa d’informació sexual d’IB3 Ràdio, presentat per Maria Rigo i Joan Guillem Jaume que s’emet cada dissabte a mitjanit a IB3 Ràdio.

L’audiència pot contactar amb No apaguis el llum a la pàgina de Facebook: No apaguis el llum – IB3 Ràdio i al correu electrònic: noapaguiselllum@ib3radio.com.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL