Dissabte 16 a les 22.00


FONT DE MISTERIS
Medicina a l’antiguitat
El programa de misteris i llegendes dIB3 Ràdio sendinsa en els enigmes de la medicina al món antic

Dissabte, 16 de gener, torna una setmana més Font de Misteris a IB3 Ràdio. Chema Font, i el seu equip, han preparat un programa en què la medicina de l’antiguitat és la protagonista. Quins eren els remeis que s’hi empraven? Qui eren aquells metges? Quin era el saber mèdic a les Balears?

A la segona hora, a la secció “Mons Diversos” es coneixerà i s’espipellarà tot allò més interessant i sorprenent, i que ha passat o està passant tant a la nostra comunitat com a la resta del món. Finalment a la secció “Xarxes Socials” es llegiran alguns dels missatges que han fet arribar els oients al programa.

Es pot seguir i comentar el programa a Facebook cercant “Font de Misteris”, i a Twitter cercant @fontdemisteris emprant l’etiqueta #FontDeMisteris. També  es pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa: 659166952.

Font de Misteris és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears dIB3 Ràdio que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 22 hores i fins a la mitjanit.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears que fa Font de Misteris va ser reconeguda el 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ sobretot “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL