Diumenge 17 a les 12.30


RETRANSMISSIÓ
Especial Sant Antoni a IB3 Televisió
#SantAntoniIB3 es podrà veure en directe al web dIB3 des de qualsevol endret

Diumenge dia 17, a partir de les 12.30h. vos oferirem un programa especial  conduit per Pere Bagur que ens mostrarà l’ambient que tendrà lloc a Ciutadella amb motiu de la processó del 3 tocs. Un acte que commemora la victòria d’Alfons III davant dels àrabs, l’any 1287. A través de diferents connexions en directe amb l’illa, les nostres càmeres vos mostraran part del recorregut. També tendrem imatges en directe de les beneïdes de Palma i de les beneïdes de Sant Antoni de Portmany, a Eivissa. No deixarem de banda com es preparen a Muro per les beneïdes i a Pollença per la Davallada del Pi.

L’horabaixa seguirem amb les Tradicionals Beneïdes que constitueixen el centre i la nota culminant de la festa des de Muro, a partir de les 15.20h., de la mà de Marta Berga i els comentaris de Felip Munar.

A partir de les 18.00h, Ángela Alfaro i l’historiador Pere Sales ens oferiran  la Davallada del Pi de Ternelles a la plaça vella del poble.

Tot això completa l’espai programat d’IB3 Televisió, per oferir les revetles populars de les Illes, amb els foguerons gegantins, la música, les cançons ancestrals, els balls, les gloses, les torrades, els dimonis d’aspecte ferest, les tradicionals beneïdes i la davallada del Pi de Sant Antoni de Pollença,  tradició i fi de festa on mai hem faltat.

Un altre any, la televisió autonòmica farà un seguiment extens, durant aquests dies, per mostrar l’ambient festiu dels diferents municipis de les illes i la gran afluència de ciutadans que surten al carrer per xalar amb els balls dels dimonis, amb els caparrots i amb els foguerons.

Tots els qui estiguin fora de territori balear, podran seguir, des de qualsevol lloc del món, Sant Antoni 2016, a través de la nostra televisió en directe, accedint al web: ib3tv.com.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #SantAntoniIB3. Trobareu més informació al compte de Twitter @IB3Televisio, a Facebook: IB3 Televisió.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL