Dilluns 18 a les 20.00


ELS ENTUSIASTES
Un nou programa cultural, als vespres d’IB3 Ràdio
El programa proposa una atmosfera sonora pròpia per recórrer tots els territoris de la cultura

Els Entusiastes és un nou programa d’IB3 Ràdio que aprofundeix en l’actualitat cultural amb un tractament suggeridor i una mirada innovadora. S’emet de dilluns a divendres, de 20 a 21 hores. Dirigit i presentat pel periodista Sergi Marcos, el programa es proposa donar veu als protagonistes de tots els territoris de la cultura. Des de les arts escèniques, la literatura i les arts plàstiques, fins al cinema i la ficció televisiva de qualitat, la poesia o la música clàssica.

El títol del programa parteix del denominador comú que comparteixen els creadors i els actors del món cultural: l’entusiasme amb què tiren endavant les seves obres i els seus projectes.

Els Entusiastes promou l’encontre i la conversa amb els protagonistes i les veus del món cultural de les Balears, però amb una mirada oberta: per això, no deixa de banda aquelles novetats culturals d’àmbit estatal o internacional que puguin interessar igualment els oients. El programa proposa també una atmosfera sonora pròpia per tal de traslladar les emocions de la cultura a l’antena.

En l’espai participen col·laboradors destacats com l’escriptor i periodista Carlos Garrido, el periodista i expert en cinema Rafa Porcel, o l’actriu Margalida Grimalt, entre d’altres.

* Els Entusiastes és el nou programa dedicat al món de la cultura dIB3 Ràdio que es pot escoltar de dilluns a divendres, a partir de les 20 hores.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al correu electrònic: entusiastes@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL