Dimecres 20 a les 21.30


PALMA PAM A PAM
Conèixer Palma seguint el torrent de sa Riera
Al programa de dimecres, descobrirem Palma seguint el torrent de sa Riera. Començarem fent esport al parc, i de la mà d’en Carlos Garrido visitarem el cementeri de Palma. Gaudirem de la cuina de Fraula i coneixerem la història de l’Edifici de sa Riera, el més antic de la Universitat de les Illes Balears. Després de tocar el piano a Musicasa, compartirem taula amb en Jaume del restaurant Los Rafaeles per acabar pujant a dalt de l’edifici del Palau de la Premsa.

Palma pam a pam és un retrat quotidià de la ciutat de Palma que deixa una marca inesborrable en tothom que l’ha trepitjada. Amb Toni Lluís Reyes, descobrirem el patrimoni, la gastronomia i els racons més emblemàtics de Ciutat. A més, serem testimonis de com els seus habitants estimen la ciutat, i és aquesta gent que ens durà, setmana a setmana, a descobrir-la.

Cada dimecres vespre, a les 21.35 h, vos endinsarem en una ruta diferent per Ciutat amb la qual, ben segur que descobrireu molts de racons i detalls de Palma que desconeixíeu.

Vos convidam a fer el seguiment del programa a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #PalmaPamAPam i a www.facebook.com/ib3tv.

Al web www.ib3tv.com podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu veure, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL