Dissabte 23 a les 21.30


RETRANSMISSIÓ
El correfoc de Sant Sebastià 2016, en directe per IB3 Televisió
#SantSebastiàIB3 es podrà veure en directe al web dIB3 des de qualsevol indret

Dissabte dia 23, a partir de les 21.30 h, vos oferirem la retransmissió dels actes del correfoc de Sant Sebastià, que inclou el correfoc i l’espectacle pirotècnic final.

IB3 Televisió emetrà els bots i les cabrioles per devora i damunt el foc dels dimonis, que dominen i controlen les flames, i són els vertaders protagonistes de les festes que ofereix la cadena balear, juntament amb els diables, les bèsties de foc i els percussionistes, que fan reviure als teleespectadors aquesta tradició. Els comentaristes d’aquest espai són Àngela Alfaro i Felip Munar.

El recorregut nou d’enguany partirà de la plaça de la Porta de Santa Catalina (al costat del museu Es Baluard) i baixarà per Jaume III fins a arribar a la plaça del Rei Joan Carles I, on tendrà lloc la traca final.

Aquesta retransmissió durarà una mica més de dues hores i hi participaran 6 agrupacions de dimonis (Trafoc, Endimoniats, Enfocats, Realment Cremats, Kinfumfà Domins i Es Cau des Boc Negre) amb 198 diables i 64 persones de suport, acompanyats per 6 batucades amb 176 timbalers. Hi haurà dues bèsties de foc (els dracs de Sant Jordi i de na Coca) i es cremaran 172,5 quilos de pirotècnia.

Tots els que siguin fora del territori balear podran seguir, des de qualsevol lloc del món, el correfoc amb motiu de les festes de Sant Sebastià a través de la nostra televisió en directe, accedint al web ib3tv.com.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #SantSebastiàIB3. Trobareu més informació al compte de Twitter @IB3Televisio i a Facebook: IB3 Televisió.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL