Dissabte 23 a les 11.00


BALEARS FA CIÈNCIA
Innovació i biodiversitat
Dirigit i presentat per Enric Culat, Balears fa Ciència és el  magazín de ciència i medi ambient que s’emet cada dissabte a IB3 Ràdio, entre les 11.00 h i les 14.00 h.

Aquest dissabte, el programa tracta sobre les polítiques de gestió de la innovació a la Universitat i de gestió de la biodiversitat a la CAIB. Després de les 11.00 h, al nostre espai Berenars de Ciència entrevistarem el vicerector d’Innovació i Transferència de la UIB, Jordi Llabrés. Amb ell parlarem de com aprendre a gestionar la innovació per tal d’ampliar les oportunitats laborals i coneixerem els detalls d’un curs de postgrau que, en aquest sentit, s’ofereix des de la Universitat. Després de migdia, conversarem amb la directora general d’Espais Naturals i Biodiversitat, Caterina Amengual, sobre les polítiques de conservació, els ecosistemes i la influència del canvi climàtic sobre els nostres boscos i la natura en general. Seguidament, coneixerem el projecte “La mar de ciència”, una eina divulgativa perquè els estudiants aprenguin a conservar els oceans. Ens ho explicarà Rosa María Rodríguez, de la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació de la Delegació del CSIC a les Illes Balears.

A la primera hora, vos ensenyarem a fer gelats salats i noves tendències a la cuina amb Juan Antonio Fernández, professor de cuina l’IES Guillem Colom Casasnovas de Sóller, en el nostre espai habitual Bons Aliments.

A partir de les 13.00 h, posarem en marxa la secció Meteo, de divulgació de la meteorologia, amb Agustí Jansà, exdelegat de l’AEMET a les Balears i expert en l’estudi del clima i la meteorologia a la Mediterrània, i a qui, per començar, li farem la pregunta que tothom s’està fent aquests dies: què li està passant a aquest hivern?

Acabarem el programa amb Xavi Canyelles, que ens farà un monòleg científic i crític en clau d’humor sobre un tema relacionat amb la biodiversitat.

Dirigit i presentat per Enric Culat, Balears fa Ciència és un magazín de ciència i medi ambient que s’emet cada dissabte a IB3 Ràdio, entre les 11.00 h i les 14.00 h, que pretén despertar la curiositat, instruir i, alhora, entretenir gràcies a la divulgació de diferents temes vinculats a totes les branques del coneixement.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter @BalearsFCiencia, al nostre Facebook Balears fa Ciència-IB3 Ràdio i al correu electrònic balearsfaciencia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com es pot sentir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL