Dissabte 23 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Aprendre robòtica i programació d’una manera lúdica
Dirigit i presentat per Regina Cortés, el programa semet dissabte a partir de les 9.00 h i combina els espais dirigits a pares amb els infantils

El pròxim dissabte, els nins participants al programa No venim amb manual s’aproparan al món de les noves tecnologies amb Sergio Antolínez de Tecnoaprendo, una acadèmia de tecnologia per a nins i joves que ensenya robòtica i programació d’una manera lúdica.

El programa per a famílies d’IB3 Ràdio també inclourà una tertúlia amb adolescents sobre el que suposa anar-se’n a estudiar o treballar fora de casa i amb seccions habituals com l’espai ‘En Família’ o la tertúlia ‘Paraula de Nin’, en la qual els més joves expressen les seves opinions.

Aquest dissabte, d’altra banda, els oients podran escoltar el primer dels informatius elaborats aquesta temporada per escolars de Mallorca dins l’activitat “Periodistes per un dia”, que forma part del programa d’activitats educatives Palma Educa. Un any més, alumnes de Primària i Secundària creen un informatiu imaginari a classe per després locutar-lo als estudis d’IB3 Ràdio.

No venim amb manual, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet dissabte dematí a partir de les 9.00 h a IB3 Ràdio i combina els espais infantils amb els dirigits als adults, com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius dedicats a la infància i convida les famílies a participar-hi activament.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl, al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL