Dissabte 23 a les 23.59


NO APAGUIS EL LLUM
Les pors a llevar-se la roba
Les imperfeccions del cos impedeixen que moltes dones es deixin dur davall els llençols. Aquest dissabte, al programa de sexe dIB3 Ràdio, es tractarà com superar els complexes i què sha de fer per augmentar lautoestima.

Són nombrosos els obstacles que fan que moltes dones es vegin privades de gaudir del sexe lliurement amb la seva parella simplement per pors, complexes i vergonyes. Molts d’aquests entrebancs provenen de la seva pròpia imatge corporal, que en general està enfocada en les imperfeccions del seu cos, i provoquen un cop dur a la seva autoestima.

Aquesta setmana, No apaguis el llum, cercarà respostes per combatre els sentiments negatius relacionats amb els complexes sexuals. En la primera part del programa, es tractaran quines són les principals inseguretats que tenen les dones quan es troben nues. L’especialista en sexualitat Sylvia de Béjar donarà les claus per estimar el nostre cos i gaudir del sexe plenament.

Més endavant, es parlarà amb una de les autores del llibre Gordi Fucking buena. Elena Devesa donarà recomanacions pensades per a dones XL i explicarà que dur una talla gran no és una barrera en una relació.

I aquesta setmana s’estrenarà secció. Martha Zein col·laborarà en el programa de sexe d’IB3 Ràdio per apropar als oients pel·lícules, cançons o textos relacionats amb la temàtica del dia i mirarà de treure una anàlisi de les situacions que plantejarà. A No apaguis el llum també hi haurà temps per fer una repassada a les notícies principals que s’hagin produït en matèria sexual.

No apaguis el llum, el programa d’informació sexual d’IB3 Ràdio, presentat per Maria Rigo i Joan Guillem Jaume que s’emet cada dissabte a mitjanit a IB3 Ràdio.

L’audiència pot contactar amb No apaguis el llum a la pàgina de Facebook: No apaguis el llum – IB3 Ràdio i al correu electrònic: noapaguiselllum@ib3radio.com.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL