Diumenge 24 a les 21.30


MIRA PER ON!
Nous capítols
Diumenge vespre, a les 21.30 hores, l’espai Mira per on! tornarà amb capítols nous. Per començar aquesta temporada parlarem d’un seguit d’anècdotes i de l’origen d’un grapat de paraules ben nostrades, també de la història d’un parell d’illencs il·lustres i, és clar, de diverses versions sobre el perquè d’uns quants noms: el d’una illa menorquina, el d’un llogaret de Marratxí i el de l’estadi de futbol més gran de les Balears.

Probablement, si féssim preguntes al carrer sobre aquestes i altres qüestions semblants, no trobarien resposta perquè pràcticament ningú no ho sap. Mira per on! proposa donar a conèixer un seguit de curiositats sobre les Illes –demogràfiques, històriques, mediambientals, geogràfiques o urbanes– contades amb un to relaxat i irònic, sense deixar el rigor de banda.

L’objectiu és fugir de la lliçó dels programes divulgatius convencionals i capgirar les dades i les curiositats que ens envolten a les Illes, dades que vos faran exclamar “mira per on!”.

Al web www.ib3tv.com podeu veure aquest programa en directe i, si no podeu fer-ho, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials @IB3televisio amb l’etiqueta #MiraPerOn i a www.facebook.com/ib3tv.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL