Dilluns 25 a les 22.45


L’HORA D
Dilluns, el documental d’estrena “De Tot Cor”
Dilluns, a les 22.45 h, podrem veure al programa LHora D, el documental d’estrena De Tot Cor, i tot seguit, Els monstres de ca meva.

De Tot Cor explica la història d’un grup d’homes de diverses edats i procedències, sense coneixements musicals la majoria, que s’uneixen en el projecte de crear un cor gai a Mallorca. Junts emprenen un camí de divertiment i confidències, de reivindicació i autoafirmació, i de defensa dels drets humans i la integració. Homes orgullosos d’explicar-lo i, encara més, de cantar-lo.

De Tot Cor, un documental de 55 minuts, de Cinètica Produccions i dirigit per Marisa Goñi, recull el recorregut musical del grup entrellaçant les històries personals d’alguns dels membres, on trobam funcionaris, joves i madurs, casats i solters, gais i també algun heterosexual. Són homes compromesos que comparteixen assajos, viatges, actuacions, actes reivindicatius, reflexions, etc., i el cor com a club social. El documental també repassa la situació que viuen els col·lectius LGTBI al món.

Durant diversos mesos, les càmeres de Cinètica han seguit aquesta agrupació perquè hi hagi constància del seu dia a dia i dels obstacles que encara han de superar. Sota l’arriscada i tenaç batuta de Joan Laínez, en només dos anys de dur treball, el Mallorca  Gay Men’s Chorus ha passat d’actuar a les places i teatres de Mallorca a triomfar al Cadogan Hall de Londres i impulsar a Andratx el primer Festival Internacional de Cors Gais d’Espanya.

Un documental escrit i dirigit per Marisa Goñi, amb la realització de Javier Mazuelas i Iskra Karadzhova, que pretén “remoure consciències”.

Presentat per Nofre Moyà, LHora D es converteix així en el territori del documental, el lloc en què l’espectador pot accedir a treballs d’aquest gènere amb un vincle temàtic amb la nostra societat i geografia.

Vos convidam a fer el seguiment del programa a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #LHoraD i a www.facebook.com/ib3tv.

Al web www.ib3tv.com podeu veure aquest programa en directe. Si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL