IB3 Ràdio informa


IB3 RÀDIO
I tu … La sents?
La sents? és la campanya de marca dIB3 Ràdio

Després de més de 10 anys en antena, la ràdio autonòmica balear arrenca l’any amb moltes novetats a la seva programació que s’aniran incorporant al llarg d’aquest mes.

Dilluns va començar el nou magazín matinal presentat per Rafa Gallego, Al Dia, que s’emet de dilluns a divendres a les 9 hores, i dilluns 18 de gener a les 20 hores s’estrena el programa cultural Els entusiastes presentat per Sergi Marcos.

La campanya La sents? té com a objectiu connectar amb la fibra emocional dels oients actuals i futurs, i que IB3 Ràdio continuï donant resposta a les seves necessitats, ampliant el ventall de perfils d’oients i fidelitzant l’audiència.

Després d’una dècada IB3 Ràdio ja té personalitat pròpia i és el suport líder en informació, actualitat i proximitat, pilars fonamentals de la filosofia i la missió de la ràdio autonòmica de les Illes Balears, com a servei públic.

La ràdio autonòmica té vida pròpia i ofereix una programació amb estabilitat, amb varietat de continguts per a tots els perfils d’oients.

Podeu fer el seguiment d’aquesta campanya i de la programació d’IB3 Ràdio a les xarxes socials amb l’etiqueta #LaSentsIB3. Trobareu més informació al compte de Twitter @IB3Radio, a Facebook: IB3 Ràdio, i a Instagram: @IB3Radiotelevisio.
Una resposta a “IB3 RÀDIO: I tu … La sents?”

  1. caty escrigué:

    Hola! queria hacer un comentario (mas bien una peticion) ….resulta que el hombre que sale en el anuncio pescando se parece muchisimo a mi abuelo ( que ya murio hace años ) pero mi Padre se ha empeñado en que el del anuncio es el abuelo ! yo se que no puede ser,no creo que tengais esas imagenes de hace años ,creo que se ve que son imagenes actuales ,pero como podria saber de quien se trata para poder decirselo a mi Padre ?
    Os agradeceria vuestra contestacion
    mil gracias y un saludo !

Deixa un comentariIB3 TELEVISIÓ

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL