Dissabte 30 a les 22.00


FONT DE MISTERIS
Invocacions i rituals
El programa de misteris i llegendes dIB3 Ràdio sendinsa en el món de les invocacions i els rituals antics

Dissabte 30 de gener, torna una setmana més Font de Misteris a IB3 Ràdio. Chema Font, i el seu equip, han preparat un programa en el qual les antigues invocacions i els rituals són els protagonistes. De quins exemples ens parlen els documents i les cròniques? Quina és la seva efectivitat real?

A la segona hora, a la secció “Mons Diversos” es coneixerà i s’espipellarà tot el més interessant i sorprenent, i que ha passat o està passant tant a la nostra comunitat com a la resta del món. Finalment a la secció “Xarxes Socials” es llegiran alguns dels missatges que han fet arribar els oients al programa.

Es pot seguir i comentar el programa a Facebook cercant “Font de Misteris”, i a Twitter cercant @fontdemisteris emprant l’etiqueta #FontDeMisteris. També  es pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa: 659166952.

Font de Misteris és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears dIB3 Ràdio que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 22 hores i fins a la mitjanit.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears que duu a terme l’equip de Font de Misteris va ser reconeguda el 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’, sobretot “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL