Dissabte 30 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Viatge al Juràssic
Dirigit i presentat per Regina Cortés, el programa semet dissabte a partir de les 9.00 h i combina els espais dirigits a pares amb els infantils

Aquest dissabte, els nins de No venim amb manual entrevistaran els responsables d’Expo Jurásico, que explicaran els detalls i les curiositats d’aquesta exposició de dinosaures d’animació electrònica a mida real que es podrà visitar des d’aquest dissabte a una carpa instal·lada al polígon de Llevant.

El 30 de gener, el programa també estrenarà una nova secció amb Núria Prunés, de Neurona 2020, que ens explicarà les propostes del seu projecte Sac de jocs, centrat en l’aprenentatge mitjançant el joc i que va dirigit tant a infants, famílies i docents com a altres professionals que el vegin com una eina de treball.

A l’espai de l’especialista, la mestra Esther Jacomet ens parlarà sobre com triar escola o institut i, com és habitual, no faltaran les propostes d’oci en família, la tertúlia infantil ni les cançons infantils de totes les èpoques.

No venim amb manual, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet dissabte dematí, a partir de les 9.00 h a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els dirigits als adults com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida a participar activament les famílies.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl, al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL