Dilluns 01 a les 09.30


AL DIA
La tertúlia d’actualitat informativa i l’entrevista tornen a IB3 Televisió
Rafel Gallego és lencarregat de presentar aquest espai radiofònic que semetrà simultàniament per la televisió autonòmica

El programa d’IB3 Ràdio, “Al Dia”, s’emetrà a partir de dilluns també per IB3 Televisió. A partir de les 9.30 hores es podrà seguir aquest espai que començarà amb una entrevista feta a un personatge d’actualitat relacionat amb el món polític, econòmic o social de les Balears.  Dilluns entrevistarem al regidor d’Urbanisme i Habitatge digne de l’Ajuntament de palma, Antoni Noguera.

Rafel Gallego és l’encarregat de conduir aquest espai en què hi haurà cada dia tres periodistes o analistes que seran els encarregats d’aportar el seu punt de vista i la seva opinió sobre els diferents temes que marqui l’actualitat de la jornada. A partir de les 10.00 hores tendrem la tertúlia de periodistes amb Ferran Aguiló, Pep Verger i Mar Ferragut.

Aquest espai unifica els recursos tècnics i humans dels dos mitjans de comunicació públics per emetre un mateix programa. L’estudi central del programa és a les instal·lacions d’IB3 Ràdio, a Palma.

Al web www.ib3tv.com podeu veure i escoltar aquest programa “En directe” i si no, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@aldiaib3) amb l’etiqueta #AlDiaIB3 i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL