Dissabte 30 a les 23.59


NO APAGUIS EL LLUM
Alcohol i sexe, mescla explosiva
L’excés de consum d’alcohol no només perjudica la persona que en beu, sinó també les relacions sentimentals i familiars. Aquest dissabte, al programa de sexe dIB3 Ràdio, es tractaran els efectes de l’alcohol si es mescla amb la parella

Una copa de vi o una cervesa ens ajuden a relaxar-nos una mica i sentir-nos més desinhibits, però beure en excés pot bloquejar el nostre sistema central nerviós. Per tant, l’abús de l’alcohol i el sexe són una mala parella.

Aquesta setmana, No apaguis el llum compartirà amb els seus oients les experiències personals d’un grup de persones que han estat alcohòliques i que han hagut de menester tractament per superar la seva addicció. Aquests testimonis estaran acompanyats de Mica Canyelles, fundador de Las Ovejas de Mica. Aquesta associació ajuda aquells que reconeixen que tenen un problema seriós amb la beguda i volen canviar els seus hàbits de vida.

Més tard, se seguirà parlant dels efectes psicològics que poden arribar a sorgir si es fa un consum abusiu de les begudes alcohòliques. El psicòleg i sexòleg Vicente Alcántara serà l’encarregat d’analitzar les conseqüències negatives d’un abús.

A No apaguis el llum també hi haurà temps per fer una repassada de les notícies principals que hi hagi hagut en matèria sexual en els darrers dies. Així mateix, la col·laboradora Martha Zein farà una anàlisi en profunditat d’algunes lletres de cançons relacionades amb l’alcohol.

No apaguis el llum, el programa d’informació sexual d’IB3 Ràdio, presentat per Maria Rigo i Joan Guillem Jaume, que s’emet cada dissabte a mitjanit a IB3 Ràdio.

L’audiència pot contactar amb No apaguis el llum a la pàgina de Facebook: No apaguis el llum – IB3 Ràdio i al correu electrònic: noapaguiselllum@ib3radio.com.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL