Dilluns 01 a les 23.00


L’HORA D
Dilluns veurem el documental d’estrena “La pintora sense rostre”
Dilluns, a les 23 hores, podrem veure al programa LHora D el documental d’estrena La pintora sense rostre,  i tot seguit, Bennazar, s’arquitecte de Palma.

La pintora sense rostre és una història sobre la vida de la pintora mallorquina Pilar Montaner. Una dona avançada al seu temps, alumna de Joaquín Sorolla, una artista que, tot i haver estat mare de 14 fills, no va deixar de dedicar-se mai a la seva passió: pintar.

La pintora sense rostre reconstrueix la vida d’aquesta artista singular a través de les memòries de la mateixa artista, d’unes recreacions ben acurades i del testimoni de diversos personatges.

A continuació, L’Hora D torna a presentar el documental Bennàzar, s’arquitecte de Palma, un biopic sobre l’arquitecte i urbanista mallorquí Gaspar Bennàzar (Palma, 1869 – Barcelona, 1933), qui va ser el protagonista més notable de la transformació que va experimentar la ciutat de Palma a principis del segle XX. Arquitecte polèmic, Bennàzar va dirigir l’esbucament de les murades medievals de Palma i és l’autor d’obres tan significatives com la plaça de Toros, l’escorxador municipal o l’edifici de l’Àguila.

Presentat per Nofre Moyà, LHora D es converteix així en el territori del documental, el lloc en què l’espectador pot accedir a treballs d’aquest gènere amb un vincle temàtic amb la nostra societat i geografia.

Vos convidam a fer el seguiment del programa a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #LHoraD i a www.facebook.com/ib3tv.

Al web www.ib3tv.com podeu veure aquest programa en directe. Si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL