Dimecres 03 a les 22.40


LA CARA B
Les històries més humanes dels nostres esportistes
Aquest dimecres vespre IB3 Televisió estrena La Cara B un nou programa documental que explicarà històries humanes de glòries o de derrotes, de triomfs o vitals relacionats amb el món de l’esport. Històries d’esportistes, alguns anònims, altres mig desconeguts i uns altres que tenen o han tengut certa notorietat.

La Cara B tractarà d’acostar a l’espectador històries d’emocions, de reptes, amb les seves dificultats i la seva duresa, a través d’una imatge i una línia gràfica cuidada, d’una banda sonora molt bé seleccionada, i també a través dels silencis. Al primer programa podrem veure els següents reportatges: “Jo vaig jugar contra Garri Kasparov” i tot seguit “La lluita del Pare Capel”.

Jo vaig jugar contra Garri Kasparov. L’any 1989, el campió del món d’escacs, el soviètic Garri Kasparov, va visitar les Illes Balears dues vegades per disputar-hi partides simultànies, al febrer i al desembre. Les autoritats polítiques de les Illes volien aconseguir que Palma fos seu del campionat del món i fer-hi un museu i escola internacional d’escacs, apadrinada per l’Ogre de Baku, que també tenia els seus plans: cercar suports per liderar una associació d’escacs mundial, paral·lela a l’oficial. Però el campió del món, es va trobar a Palma amb una situació que no s’esperava; un obstacle amb nom i cognom: Pedro Pons.

La lluita del Pare Capel. Eusebio Capel va sentir la cridada de Déu, però també la de la lluita Olímpica. El Pare Capel treballa per a l’Altíssim, i al mateix temps per a l’Escola d’Alt Rendiment i per a la Federació Balear de Lluita. Va engegar la lluita a les illes a la fi dels 80, ha passat en dues etapes pel Seminari, té tres carreres, ha estat seleccionador nacional, els seus lluitadors han aconseguit més de 400 títols nacionals i han participat en campionats del món i en jocs olímpics. Tot això ha estat possible perquè, com diu el Pare Capel, la fe i l’esport es compaginen: en la vida sempre cal lluitar.

 El programa s’emet cada dimecres a les 22.40 hores.

Vos convidam a fer el seguiment del programa a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #LaCaraB i a www.facebook.com/ib3tv. Al web www.ib3tv.com podeu veure aquest programa “En directe”. Si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL