Dijous 04 a les 21.40


UEP! COM ANAM?
Farem d’empresaris agrícoles, resseguirem l’aigua de Coanegra i cuinarem coca amb un xef estrella
Aquesta setmana, al programa més veterà i rodat de la radiotelevisió balear, enviarem l’amo en Toni ‘Ballador’ a rebostejar una curiosa empresa de serveis agropecuaris de Son Ferriol.

Allà, en companyia del propietari i fundador del negoci, el nostre carismàtic presentador descobrirà els orígens rurals d’aquesta pròspera societat agrària, hi coneixerà part del personal assalariat i participarà en les diverses feines camperoles previstes durant la jornada: traginar i carregar bales de palla, arrenglerar la llenya podada d’un oliverar per capolar-la, adobar amb fems un sementer i regar a manta un sembrat de civada. I en acabar, per sort, hi haurà un bon dinar de germanor per compensar la feinada.

Aquest serà el plat principal del programa, però el nostre menú per aquest proper dijous també inclourà uns altres reportatges més breus però igualment sucosos, com ara: l’entretinguda visita que farem als horts d’un veterà pagès de caseta de Montuïri i el plàcid passeig per terres de Llubí que farem amb un pare i un fill que van molt de colcar i de criar animals de granja.

A la secció de Cultura Popular, Felip Munar resseguirà el cabal històric de la mítica síquia de Coanegra, que abasteix i travessa el municipi de Santa Maria del Camí, i ho farà en companyia de Mateu Morro i del nebot d’un antic siquier local. I finalment, i per rematar del tot el conjunt, com que l’emissió d’aquesta setmana coincidirà amb la celebració del Dijous Llarder, la guanyadora de la darrera edició del concurs “Cuina i Guanya” d’IB3, Margalida Fullana, ens explicarà al Rebost la seva particular versió de la tradicional coca de tallades. Tot serà, idò, ben alegre i gustós; no vos ho perdeu!

Uep! Com anam? s’emet el dijous vespre, a partir de les 21.40 h, a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #UEP i www.facebook.com/uepcomanam.

A la web www.ib3tv.com, podeu seguir aquest programa “En directe” i, si no el podeu veure, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL