Dimecres 03 a les 21.40


PALMA PAM A PAM
La vertadera història entre Canamunt i Canavall
En el programa d’aquest dimecres, el cronista de la Ciutat ens explicarà les antigues trifulgues entre Canamunt i Canavall.

Anirem a l’Arxiu Municipal per veure com es duen a terme les tasques de restauració i prendrem un vermutet al mític Bar Flexas. Exercitarem el cos fent pilates, sabrem qui és sant Rescat i coneixerem l’obra d’una jove il·lustradora molt vinculada al barri. Dinarem una combinació de tradició i modernitat i acabarem fent una visita a una antiga fàbrica de teixits, avui reconvertida en un allotjament de turisme d’interior. 

Palma pam a pam és un retrat quotidià de la ciutat de Palma, que deixa una marca inesborrable en tothom que l’ha trepitjada. Amb Toni Lluís Reyes, descobrirem el patrimoni, la gastronomia i els racons més emblemàtics de Ciutat. A més, serem testimonis de com els seus habitants estimen la ciutat i és aquesta gent la que ens ajudarà, cada setmana, a descobrir-la.

Cada dimecres vespre, a les 21.35 h, vos endinsarem en una ruta diferent per Ciutat, amb la qual, de ben segur, descobrireu molts de racons i detalls de Palma que desconeixíeu.

Vos convidam a fer el seguiment del programa a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #PalmaPamAPam i a www.facebook.com/ib3tv.

Al web www.ib3tv.com podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu veure, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL