Dissabte 06 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Cuina d’avantguarda
Dirigit i presentat per Regina Cortés, el programa semet dissabte a partir de les 9.00 h i combina els espais dirigits a pares amb els infantils

Aquest dissabte, els nins de No venim amb manual s’aproximaran a la cuina actual entrevistant el cuiner José Cortés, finalista representant de les Balear, del campionat nacional de cuina Bocuse d´Or España 2015, i guanyador, entre d’altres, del concurs Oleotapa 2015.

El 6 de febrer, el programa també tendrà una nova secció de l’especialista enquè la psicòloga Patricia Lucena abordarà un tema que suscita opinions diverses: els càstigs.

D’altra banda, i com és habitual, no faltaran les propostes d’oci en família, la tertúlia infantil ni la secció adolescent, a les quals s’afegiran cançons infantils de totes les èpoques i un informatiu imaginari realitzat per escolars de Mallorca.

No venim amb manual, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet dissabte dematí, a partir de les 9.00 h a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els dirigits als adults com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida a participar-hi activament les famílies.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl i al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com es pot sentir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL