Dissabte 06 a les 23.59


NO APAGUIS EL LLUM
Sexe segur
Un terç de les persones pateixen algun tipus d’accident causat per l’acte sexual en la seva vida. Aquest dissabte aNo apaguis el llumes parlarà de com el sexe també pot ser perillós

El sexe segur no és només fer l’amor amb un preservatiu, s’han de tenir presents els perills que hi ha en cada coit si es vol gaudir-ne al màxim sense fer-se mal. El nostre cos pateix amb l’excés de fogositat de la mateixa manera que qualsevol esforç físic. Entre les lesions més habituals es troben les torçades d’articulacions, el mal d’esquena, les distensions o el torticoli.

Per aquest motiu, aquesta setmana No apaguis el llum compartirà amb els seus oients quines són les lesions més típiques en l’acte sexual i què s’ha de fer per evitar-les. El psicòleg i sexòleg Vicente Alcántara serà l’encarregat d’explicar-ho.

A la segona part del programa, Valeri Tasso presentarà la primera parafarmàcia sexual oberta a les Balears. La sexòloga i escriptora apadrina aquest establiment, que pretén ser una ajuda per a les persones que es preocupen de gaudir d’una vida sexual plena.

A No apaguis el llum també hi haurà temps per fer una repassada de les notícies principals, en matèria sexual, dels darrers dies. Així mateix, la col·laboradora Martha Zein farà una anàlisi en profunditat d’escenes de pel·lícules en les quals quedin plasmats els accidents sexuals.

No apaguis el llum, el programa d’informació sexual d’IB3 Ràdio presentat per Maria Rigo i Joan Guillem Jaume, s’emet cada dissabte a mitjanit.

L’audiència pot contactar amb el programa a la pàgina de Facebook: No apaguis el llum – IB3 Ràdio i al correu electrònic noapaguiselllum@ib3radio.com.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL