Dijous 11 a les 21.40


UEP! COM ANAM?
Criarem vaques, bous, porcs, cavalls i indiots, farem embotit a Menorca i celebrarem es Quarteró
Aquest dijous, a Uep! Com anam?, vos oferirem un capítol ben animaler i una animalada de programa en conjunt. A Ciutadella, trobarem en Toni Ballador visitant un preciós lloc on es crien vaques roges i porcs mesclats. Per allà, a part de conèixer els amos i els cuidadors i d’ajudar-los en totes les tasques diàries, el nostre presentador descobrirà també que els animals pertanyen a una empresa carnissera familiar que confecciona deliciosos embotits tradicionals a partir de la carn dels seus ramats.

L’amo en Toni estarà molt entretengut i ben acompanyat per Menorca i, després d’una dura jornada de feina sana, acabarà amb un bon dinar. En Felip Munar, per la seva banda, farà més o manco el mateix per Mallorca. Després d’indagar a fons l’origen ancestral de la festa des Quarteró de Bunyola –que cada any posava punt a la collita d’olives a fora vila–, el nostre mestre participarà en la recuperació actual d’aquesta tradició local i gaudirà de la celebració d’enguany a les cases de Biniforani Nou entre ballades, tonades i sucoses arengades.

Aquests dos reportatges seran els principals del nostre capítol d’aquesta setmana, però també aregarem i colcarem cavalls de raça mallorquina a Costitx i saludarem un curiós dentista llucmajorer que en el seu temps lliure té l’afició de criar indiots de tota casta.

Finalment, com a alternativa a l’apologia carnívora del tema central, una simpàtica cuinera professional ens aguiarà al Rebost un sorprenent estofat vegà –a base de soja texturitzada i de verdures fresques– al predi Son Serra de Muro. Què vos pareix? Tot això i més, ho trobareu aquest dijous vespre a IB3.

Uep! Com anam? s’emet el dijous vespre, a partir de les 21.40 h, a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #UEP i www.facebook.com/uepcomanam.

A la web www.ib3tv.com podeu seguir aquest programa en directe i, si no el podeu veure, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL