Dimecres 10 a les 22.30


LA CARA B
La història del club de futbol de Son Gotleu, el Palma-Bellver
Aquest dimecres vespre, a IB3 Televisió, al segon programa de La Cara B, podrem veure el documental Planeta Bellver.

El Palma-Bellver és un club de futbol de Son Gotleu amb més de 100 nins i nines d’entre 4 i 15 anys, en el qual coincideixen jugadors de moltes nacionalitats i races. Són Gotleu ha estat escenari durant els últims anys de revoltes de carrer protagonitzades per africans i gitanos, a més de la crisi econòmica i la droga, que l’han copejat durament.

Per això, els motius que mouen Fina, la presidenta del Club Palma-Bellver, a seguir endavant amb el seu projecte de club es basen a treure els nins del parc i dels carrers de Son Gotleu i dels perills que comporten.

Per això, en el Club Bellver hi caben tots els nins: els que juguen bé a futbol i els que hi juguen malament, els que tenen diners per pagar la fitxa i els que no en tenen. Fina, personalment, s’encarrega moltes vegades de pagar la fitxa als nins que no poden abonar-les, perquè puguin seguir jugant a allò que més els agrada: el futbol.

La presidenta s’ha hagut d’enfrontar a molta gent, ha escoltat insults dirigits als seus nins en altres camps de  futbol i ha deixat moltes coses pel camí per tirar endavant el seu club, un gresol de races en el qual tots conviuen sense cap problema, amb companyonia i esportivitat: gitanos, africans, sud-americans, asiàtics i espanyols. Així és el Planeta Bellver.

La Cara B explica històries humanes de glòries i de derrotes, de triomfs i de vitals relacionades amb el món de l’esport. Històries d’esportistes, alguns d’anònims, uns altres de mig desconeguts i també d’altres que tenen o han tengut certa notorietat.

El programa s’emet cada dimecres a les 22.30 h.

Vos convidam a fer el seguiment del programa a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #LaCaraB i a www.facebook.com/ib3tv. Al web www.ib3tv.com podeu veure aquest programa en directe. Si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL