Dissabte 13 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Com actuar davant els accidents domèstics?
Dirigit i presentat per Regina Cortés, el programa semet dissabte a partir de les 9.00 h i combina els espais dirigits a pares amb els infantils

Aquest dissabte, la pediatra Maria Mora explicarà a la secció de ‘L’especialista’ de No venim amb manual com actuar davant els accidents domèstics que poden patir els infants.

El programa per famílies d’IB3 Ràdio també s’endinsarà en el món de les noves tecnologies amb Eva Barceló, d’Educaplanet, que donarà recomanacions per triar apps infantils, tenint en compte l’edat dels nins.

Aquest dissabte, d’altra banda, els oients podran escoltar seccions habituals com l’espai ‘En Família’ o la tertúlia ‘Paraula de Nin’, en la qual els més joves expressen les seves opinions. Els nins també realitzaran l’entrevista al personatge de la setmana, que a més d’explicar en què consisteix la seva professió, s’haurà d’enfrontar a un test per avaluar els seus coneixements sobre infants.

No venim amb manual, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet dissabte dematí, a partir de les 9.00 h a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els dirigits als adults com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida a participar activament les famílies.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl i al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL