Dissabte 13 a les 22.00


FONT DE MISTERIS
Nins fantasmagòrics
El programa de misteris i llegendes dIB3 Ràdio sendinsa en el món de les suposades aparicions fantasmagòriques de nins

Dissabte 13 de febrer, torna una setmana més Font de Misteris a IB3 Ràdio. Chema Font i el seu equip han preparat un programa en què es recordaran històries i llegendes amb suposades aparicions fantasmagòriques que tenen els nins com a protagonistes. Quins casos es coneixen? Quins exemples tenim a les Illes Balears?

A la segona hora, a la secció ‘Mons Diversos’ es coneixerà i s’espipellarà tot  allò més interessant i sorprenent, i que ha passat o està passant tant a la nostra comunitat com a la resta del món. Finalment a la secció ‘Xarxes Socials’ es llegiran alguns dels missatges que han fet arribar els oients al programa.

Es pot seguir i comentar el programa a Facebook cercant “Font de Misteris”, i a Twitter cercant @fontdemisteris emprant l’etiqueta #FontDeMisteris. També  es pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del compte d’Instagram (fontdemisterisib3) o del WhatsApp del programa: 659166952.

“Font de Misteris” és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears dIB3 Ràdio que es pot escoltar els dissabtes vespre a partir de les 22.00 h i fins a mitjanit. 

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part de Font de Misteris va ser reconeguda el 2015 per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’ especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.   

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL