Dissabte 13 a les 23.59


NO APAGUIS EL LLUM
Les fletxes de Cupido
El 14 de febrer està marcat en el calendari de la majoria de les persones que tenen un amor correspost. Aquest dissabte, aNo apaguis el llum, s’aprofundirà en el dia dels Enamorats, ja que no tothom està d’acord a celebrar-lo.

Estar en una relació hauria de ser qüestió de treballar cada dia, no només en una data especial; no obstant això, no hi ha manera d’ignorar el dia dels Enamorats.

Per aquest motiu aquesta setmana, No apaguis el llum aprofundirà amb els oients de quina manera cada dia pot ser Sant Valentí. Per això, la psicòloga i sexòloga Laura Puertas donarà les claus per fer que tot l’any sigui especial amb la parella.

A la segona part del programa na Lina de la Cesta de Caperucita revelarà quines són les juguetes sexuals que més s’han comprat per a aquest dia.

A No apaguis el llum, també hi haurà temps per fer una repassada a les notícies principals que s’hagin produït en matèria sexual en els darrers dies. Així mateix, la col·laboradora Martha Zein, farà una anàlisi en profunditat d’escenes de pel·lícules en què es plasmen els accidents sexuals.

No apaguis el llum, el programa d’informació sexual d’IB3 Ràdio, presentat per Maria Rigo i Joan Guillem Jaume que s’emet cada dissabte a mitjanit a IB3 Ràdio.

L’audiència pot contactar amb No apaguis el llum a la pàgina de Facebook: No apaguis el llum – IB3 Ràdio i al correu electrònic: noapaguiselllum@ib3radio.com.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL