Dimarts 16 a les 21.35


TIRA TIRA
Camina caminaràs a Son Real arribaràs
 

Dimarts, en Rafel de Can Renou realitzarà una ruta per la finca pública de Son Real. Partirem de Can Picafort, concretament del torrent de Son Bauló, per arribar, al final de l’excursió, al talaiot des Figueral de Son Real.

L’acompanyarà en Miquel, geògraf, que ens explicarà la importància de la posidònia en la formació de les platges i els sistemes dunars, i en Bernat, arqueòleg, amb qui visitarem les restes de la necròpolis de Son Real i ens explicarà la seva tasca com a subdirector de l’excavació.

Farem una preciosa caminada pel litoral fins a arribar a l’illot des Porros, des d’on ens desviarem terra endins. Farem una aturadeta al refugi de Son Real i, després d’una agradable passejada, arribarem al complex de les Cases de Son Real on ens aturarem per pegar una mossegada. Recuperades les forces continuarem el camí fins a les restes arqueològiques des Figueral de Son Real, on es troba el talaiot del mateix nom.

El programa s’emet cada dimarts a les 21.35 h.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta TiraTira i a www.facebook.com/tiratiraib3.

Al web www.ib3tv.com podeu veure aquest programa en directe, i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL