Dissabte 20 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Compaginar els estudis musicals
Dirigit i presentat per Regina Cortés, el programa semet dissabte a partir de les 9.00 h i combina els espais dirigits a pares amb els infantils

Aquest dissabte, al programa familiar d’IB3 Ràdio, entrevistarem el pedagog musical Claudio Forcada per abordar qüestions com el paper dels pares en l’ensenyament, la combinació de l’estudi de la música i l’escola o com actuar davant la desmotivació dels infants.

Forcada, que resideix a Londres i des del 2007 té la seva pròpia escola, oferirà aquest dissabte al Centre de Cultura de Sa Nostra la conferència “El rol dels pares en l’ensenyament musical”, en el marc d’un taller de pedagogia instrumental que imparteix al professorat de música, durant tot el cap de setmana.

El 20 de febrer, el programa també estrenarà una secció sobre les noves corrents pedagògiques, de la mà de la psicòloga i psicopedagoga Laura Frau, que en aquesta ocasió abordarà la pedagogia Pikler.

D’altra banda, No venim amb Manual entrevistarà aquesta setmana Jaume Coll,  president de l’Associació de Pares de Nins amb Càncer de Balears (ASPANOB), que ens parlarà del servei d’atenció educativa de l’associació, de les activitats d’oci i temps lliure que organitza i també de quin és el paper dels voluntaris.

Com és habitual, no faltaran les propostes d’oci en família, la tertúlia infantil ni les cançons de totes les èpoques, a més de l’entrevista dels infants a un adult. En aquesta ocasió, els protagonistes seran els pares.

No venim amb manual, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet dissabte dematí, a partir de les 9.00 h a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els dirigits als adults com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida a participar-hi activament les famílies.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl i al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL