Dijous 25 a les 21.35


UEP! COM ANAM?
Farem de camperols per a un restaurant campaner, conrearem a la vila i a Maó i demanarem aigua al cel
Per a aquesta setmana, a Uep! Com anam?, vos hem preparat un autèntic menú camperol ben gustós. Com a primer plat, l’amo en Toni Ballador visitarà Sa Canova, un restaurant campaner que inclou a la seva carta un molts de productes de producció pròpia. Així, el nostre presentador descobrirà on i com es conreen i crien les guardes de porcs, les oliveres i les vinyes, a partir de les quals s’elaboren els embotits, els olis i els vins que se serveixen a les taules del curiós establiment que ocuparà el nostre reportatge central.

L’amo en Toni, però, no es limitarà just a observar; també posarà les mans damunt totes les feines de la jornada –segar alfals, exsecallar els arbres i podar els ceps– i ens presentarà tota la gent responsable d’aquesta interessant iniciativa gastroagrícola. I, al final del dia, hi haurà un gran dinar de companyonia, que ens arribarà directe des del ‘Rebost’ en forma de deliciós frit de safanòries. Tot això configurarà el plat principal del capítol, però entre i entre també vos servirem una interessant entrevista a un pagès de casta menorquí que ens mostrarà els seus solcs de cebes i de tabac de pota i un curiós reportatge sobre els cultius d’una de les finques més antigues d’Eivissa, Sa Torre des Xebel·lins. Finalment, Felip Munar, com a segon plat, visitarà el Puig de Sant Martí d’Alcúdia per il·lustrar-nos sobre el miracle del Sant Crist –que va posar fi a una llarga sequera– i sobre l’apassionant història de la colònia del Poble Nou –que es va constituir per guanyar terres de cultiu a s’Albufera–.

Uep! Com anam? s’emet el dijous vespre, a partir de les 21.35 h, a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #UEP i www.facebook.com/uepcomanam.

A la web www.ib3tv.com podeu seguir aquest programa en directe i, si no el podeu veure, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL