Dilluns 29 a les 23.00


L’HORA D
Dilluns veurem el documental d’estrena “El temps s’esmicola”
Dilluns, a les 23.00 h, podrem veure al programa LHora D el documental d’estrena El temps s’esmicola,  i tot seguit, Després de la boira.

El documental El temps s’esmicola d’Antoni Capellà, ens situa al voltant del 1933 a Cala Rajada, on s’allotjaven uns dos-cents estrangers, la majoria alemanys: la meitat de tota la població autòctona. Fugien de l’infern del seu país. Eren escriptors, pintors i desafectes al nazisme que prenien el camí de l’exili.

Un d’ells va definir Cala Rajada com “l’Arcàdia feliç”. Només la placidesa del lloc suavitzava el neguit de l’exili. Però aquesta placidesa s’esvaí quan començaren a aparèixer membres de la Gestapo per espiar-los i controlar les seves passes. No fou fàcil per a aquests intel·lectuals i artistes la seva situació, sempre amb l’angoixa de la supervivència i esperant que acabàs aquell malson…

Fins que un dia, de sobte, a Mallorca esclatà un altre infern: començà la Guerra Civil i el malson continuà. Alguns d’ells prengueren de bell nou el camí cap a futurs incerts. D’altres, quedaren definitivament amb les seves famílies.

Presentat per Nofre Moyà, LHora D es converteix així en el territori del documental, el lloc en què l’espectador pot accedir a treballs d’aquest gènere amb un vincle temàtic amb la nostra societat i geografia.

Vos convidam a fer el seguiment del programa a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #LHoraD i a www.facebook.com/ib3tv.

Al web www.ib3tv.com podeu veure aquest programa en directe. Si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL