Dissabte 27 a les 23.59


NO APAGUIS EL LLUM
Les parts íntimes i els seus sobrenoms, aquest dissabte a IB3 Ràdio
Noms originals, creatius o que connoten una qualitat són els més habituals per assignar a les parts íntimes. Aquest dissabte, al programa de sexe d’IB3 Ràdio, es repassaran alguns d’aquests sobrenoms 

El millor d’estar amb una persona a la qual s’estima és gaudir dels moments divertits. I entre aquests moments hi ha la complicitat que permet posar  sobrenoms als genitals. Uns malnoms que poder sorgir per afecte o només per diversió.

El d’aquesta setmana serà un programa enfocat a analitzar els noms més habituals amb els quals es bategen les parts íntimes i els motius que duen a assignar-los. La psicòloga i sexòloga de l’Associació Ben Amics, Estefanía González, serà l’encarregada de tractar aquest tema.

A la segona part del programa es descobrirà la recent inauguració d’un parc eròtic a Tarragona. Diuen que és el primer establiment d’aquestes característiques que hi ha al món. La impulsora del negoci, Eli Barrientos, presentarà el Sexy Park.

La música serà un altre dels components que amenitzaran la vetlada de No apaguis el llum juntament amb la repassada a les notícies i estudis principals relacionats amb la temàtica sexual.

No apaguis el llum, el programa d’informació sexual d’IB3 Ràdio, presentat per Maria Rigo i Joan Guillem Jaume que s’emet cada dissabte a mitjanit  a IB3 Ràdio.

L’audiència pot contactar amb No apaguis el llum a la pàgina de Facebook: No apaguis el llum – IB3 Ràdio i al correu electrònic: noapaguiselllum@ib3radio.com.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL