Dissabte 27 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Programa en directe des del passeig de Sagrera
Aquest dissabte, el programa per a famílies d’IB3 Ràdio s’emetrà en directe des del passeig de Sagrera, en el marc de les celebracions pel Dia de les Illes Balears.

No venim amb manual començarà amb una secció adolescent sobre les vocacions dels estudiants balears per a continuar amb l’habitual tertúlia infantil.

Posteriorment, nins i visitants tendran l’oportunitat d’acostar-se al patrimoni amb les historiadores Lluïsa Calafat i Margalida Castells de Souvenir Edicions, que ens explicaran anècdotes de la ciutat de Palma i, a més, faran passar als nins un test per avaluar els seus coneixements sobre la gastronomia i la cultura de les Illes.

Acabarem parlant dels jocs de carrer tradicionals amb els responsables del Museu de Sa Jugueta, que també duran una mostra de joguines antigues.

No venim amb manual, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet dissabte dematí, a partir de les 9.00 h a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els dirigits als adults com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida a participar activament les famílies.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl i al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL