Dilluns 29 a les 21.35


AIXÒ ÉS MEL
Dilluns, els ous seran els protagonistes
Aquesta setmana a Això és mel, volem conèixer totes les possibilitats que hi ha de cuinar els ous. En tastarem cuinats de més de set formes diferents. Abans d’elaborar-los, anirem a una granja ecològica a descobrir què fa que els ous siguin ecològics. Toni Gomila anirà a veure Llorenç Pou del Forn Nou de la Vileta, per saber com són els ous de xocolata que fa per al dia de Pasqua. Descobrirem d’on ve l’origen de regalar ous de xocolata i quina és la solució a l’etern dilema de si va ser abans l’ou o la gallina. Tomeu Caldentey farà un frit de pobre. Després anirà as Calderers, perquè Rafa Genovard li mostri com es fan els ous filats. Anirem a l’hotel de Son Vida a fer un tast d’ous. Parlarem amb Andreu Palou, catedràtic de la UIB perquè ens expliqui els nutrients de l’ou i ens en desmunti els falsos mites. Na Lise, una apassionada de les postres, ens farà ous a la neu.

I acabarem el programa al Mercado de San Juan de Palma. En aquest espai gastronòmic hi ha dos restaurants que només cuinen ous. Un, especialitzat en truites, i l’altre, en ous romputs.

Això és Mel és un programa de cultura i gastronomia que recorr els pobles i les ciutats de les Illes Balears, per conèixer la història, el patrimoni i les curiositats relacionades amb la cuina i els productes agroalimentaris de l’arxipèlag. Els nostres protagonistes, l’actor Toni Gomila i el cuiner Tomeu Caldentey, parlaran de temàtiques i productes diferents per descobrir quins plats s’hi elaboren. El programa s’emet cada dilluns a les 21.35 hores.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #AixòÉsMel. Trobareu més informació al compte de Twitter: @IB3Televisio i a Facebook: IB3 Televisió. A la web ib3tv.com podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL