Dilluns 29 a les 19.30


IB3 emet l’acte institucional de l’entrega de la Medalla d’Or i dels premis Ramon Llull 2016
Dilluns, 29 de febrer, a les 19.30 h, IB3 Televisió i IB3 Ràdio oferiran en directe, des del Teatre Principal de Palma, l’ entrega dels Premis Ramon Llull i de la Medalla d’ Or 2016, l’acte institucional per excel·lència previ al Dia de les Illes Balears.

El Premi Ramon Llull del Govern de les Illes Balears és una distinció que té per objecte honorar i distingir, de manera individual o col·lectiva, les persones físiques o jurídiques que hagin destacat dins el territori de les Illes Balears pels serveis prestats en els àmbits cultural, esportiu, jurídic, empresarial, cívic, humanitari, d’investigació, de l’ensenyament i lingüístic.

La Medalla d’Or de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears és el màxim premi que atorga la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i té una naturalesa exclusivament honorífica. És una distinció que té per objecte honorar els mèrits aconseguits, de manera individual o col·lectiva, per les persones físiques i jurídiques que s’hagin distingit per la seva trajectòria personal o professional en defensa, promoció o foment de les institucions i dels interessos generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i la labor de les quals hagi tengut una projecció especial fora de l’àmbit de les Illes Balears.

A la pàgina web www.ib3tv.com podeu veure aquest programa “En directe” i si no el podeu veure el trobareu a la nostra secció “A la carta ” .

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio i a www.facebook.com/ib3tv.

 

 

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL