EPRTVIB informa


La campanya “Tots donam una mà”, al costat de l’Associació per a l’aplicació del sentit comú en les entitats públiques (APLISENCOM)
Des del mes d’octubre de 2009, IB3 dona suport a la feina que realitzen les diferents associacions i entitats de les Balears que, dia a dia, milloren la vida de moltes persones que viuen amb dificultats a causa de malalties o de problemes socials.

El 2016 la radiotelevisió pública de les Illes Balears continua difonent aquesta gran tasca social que, atesa la seva missió de servei públic, té com una de les seves finalitats: la de promoure i fomentar els valors cívics, l’educació i la responsabilitat social.

Tots donam una mà - març 2016 WEB

Durant 12 mesos, 12 entitats amb 12 causes socials formen part d’aquesta campanya que ja ha complert sis anys de vida. Durant el mes de març IB3 donarà suport a la feina que realitza l’Associació per a l’aplicació del sentit comú en les entitats públiques (APLISENCOM). IB3 vol transmetre, mitjançant entrevistes i reportatges, la importància d’aquesta tasca que té com a objectiu:

Aconseguir que l’Administració Penitenciària en les seves relacions amb els ciutadans interns compleixi i acati estrictament l’Ordenament Jurídic i en especial els principis i mandats continguts en l’Article 25.2 de la Constitució Espanyola

L’organització, estructura i actuacions dels Òrgans Judicials, especialment penals i administratius Penitenciaris, especialment en les seves relacions amb els ciutadans

Atorgar als seus associats la deguda ajuda, assistència, assessoria i defensa efectiva en els seus legítims drets i interessos front a l’Administració Penitenciari i Organismes relacionats.

A la signatura del conveni de col·laboració hi ha estat presents el director general d’IB3, Andreu Manresa i el president d’APLISENCOM, Vicente Campaner.

Els programes d’IB3 Ràdio Al Dia, Això és IB3 i l’Informatiu Matí oferiran cobertura d’aquesta entitat i també  IB3 Televisió. IB3 serà la finestra per fer arribar a la societat balear la realitat de les cures pal·liatives. També es promourà la comunicació d’aquestes activitats a través de les xarxes socials i de la pàgina web d’IB3: ib3tv.com.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL