Dimecres 02 a les 22.30


LA CARA B
El velòdrom del Tirador, la catedral del ciclisme en pista mundial durant més de 60 anys
Dimecres vespre, a IB3 Televisió, al programa La Cara B, podrem veure el reportatge “El velòdrom del Tirador”.

En el centre de Palma, dins la Riera, es conserva un dels indrets que ha acollit les històries esportives i socials més importants de les Illes Balears durant la primera meitat del segle XX. Parlam del velòdrom del Tirador, la catedral del ciclisme en pista mundial durant més de 60 anys.

Una construcció que data de l’any 1903, i que va posar Mallorca dins el mapa de l’elit esportista mundial. Allà varen córrer els més grans, com Timoner i Anquetil, i allà varen morir 4 ciclistes i un motorista

L’any 1973 el Tirador va tancar les portes, però hi ha molta de gent que encara recorda que en aquella pista dins el cor de Palma, les graderies s’omplien de gent per no perdre’s l’esport rei de les Illes Balears: el ciclisme

La Cara B explica històries humanes de glòries i de derrotes, de triomfs, i també vitals relacionades amb el món de l’esport; històries d’esportistes, alguns d’anònims, altres poc coneguts i també d’altres que tenen o han tengut certa notorietat.

El programa s’emet cada dimecres a les 22.30 hores.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #LaCaraB i a www.facebook.com/ib3tv.

A la web www.ib3tv.com podeu veure aquest programa en directe. Si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL