Dilluns 07 a les 23.00


L’HORA D
Dilluns veurem el documental d’estrena “Vida divina”
Dilluns, a les 23.00 h, podrem veure al programa LHora D el documental d’estrena Vida divina i tot seguit, La ciutat esvaïda.

Vida divina és un acostament a la vida en comunitat de tres religiosos de les Illes: un monjo artista d’un monestir, una jove monja de clausura i un capellà de Palma. Solem veure els religiosos en la distància, participant en les seves cerimònies, però desconeixem com és el seu entorn més quotidià. Amb els tres personatges de Vida divina descobrirem que després del temps d’oració hi ha un temps personal, un temps de feina, de servei comunitari o per atendre la gent.

Veurem com conviuen i lluiten les passions amb els vots, com es concilia la vida monàstica amb les pressions d’una societat, l’actual, amb valors antagònics al seu compromís. A través de cada personatge constatarem que, segons les comunitats i les seves personalitats, existeixen diverses maneres de “servir Déu”. L’equip viurà dia i nit amb ells per mostrar-ho.

Presentat per Nofre Moyà, LHora D es converteix així en el territori del documental, el lloc en què l’espectador pot accedir a treballs d’aquest gènere amb un vincle temàtic amb la nostra societat i la nostra geografia.

Vos convidam a fer el seguiment del programa a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #LHoraD i a www.facebook.com/ib3tv.

Al web www.ib3tv.com podeu veure aquest programa en directe. Si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL