Dissabte 05 a les 23.59


NO APAGUIS EL LLUM
Les tècniques d’acostament a la pròpia sexualitat
La masturbació no només propicia l’autoplaer, sinó que a més pot facilitar un millor acostament eròtic en una parella i pot ajudar a rompre amb la monotonia en la intimitat. Aquest dissabte, al programa de sexe d’IB3 Ràdio es tractaran les diferents maneres que existeixen d’estimular els òrgans sexuals tant d’homes com de dones.

La masturbació pot ajudar un mateix a explorar els tipus de carícies que més li agraden, a aprendre a excitar-se i la manera de tenir un orgasme. Es tracta d’un acostament a la pròpia sexualitat. Per aquest motiu, aquesta setmana No apaguis el llum tractarà les diferents tècniques que hi ha per masturbar-se.

En la primera part del programa, la psicòloga i sexòloga Lucia Caldés parlarà de com les dones poden vèncer la vergonya i fer servir l’autoplaer d’una manera natural. També explicarà  tècniques innovadores per tocar-se.

La segona part del programa es dedicarà a la masturbació masculina. La sexòloga Estefanía González exposarà les diferents maneres com els homes poden passar gust amb les seves mans.

A No apaguis el llum també hi haurà temps per fer una repassada de les notícies principals que hi hagi hagut en matèria sexual en els darrers dies.

No apaguis el llum, el programa d’informació sexual d’IB3 Ràdio, presentat per Maria Rigo i Joan Guillem Jaume, s’emet cada dissabte a mitjanit a IB3 Ràdio.

L’audiència pot contactar amb No apaguis el llum a la pàgina de Facebook: No apaguis el llum – IB3 Ràdio i al correu electrònic noapaguiselllum@ib3radio.com.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL