Dissabte 05 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Viatge per la història de les civilitzacions
Aquest dissabte, els nins de No venim amb manual s’aproparan a les diferents civilitzacions de la mà dels impulsors de Gestión Diversa, una iniciativa cultural formada per investigadors d’àmbits diversos i que ofereix a escolars d’educació infantil i primària el projecte Diverarqueólogos, amb l’objectiu de donar  a conèixer la història a través del joc, potenciant la imaginació i fomentant habilitats socials.

A la secció de l’especialista, serà amb nosaltres la infermera experta en pediatria Lida Vargas, que ens parlarà de les cures a casa dels nadons prematurs. I a l’espai de tecnologia, ens visitarà Sergio Antolínez, de Tecnoaprendo, que ens parlarà del control parental i de com posar a punt un mòbil abans que el nostre fill l’utilitzi.

Aquest dissabte, també farem una connexió amb el Festival d’art urbà de Calvià, que ha organitzat un taller gratuït per apropar aquest tipus de disciplina als més joves, i, com és habitual, no faltaran les propostes d’oci en família, la tertúlia infantil ni les cançons de totes les èpoques.

No venim amb manual, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet dissabte dematí, a partir de les 9.00 h a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els dirigits als adults com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida a participar-hi activament les famílies.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl, al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com es pot sentir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL